fbpx

Wachtwoord Opnieuw Instellen

Uw zoekresultaten

Camping Leï Suves

Voel je relaxed in één van onze camping chalets

In 2019 met een 8,4 gewaardeerd

Zwembad en sportfaciliteiten

Puur genieten in de natuur

Avontuur en Glamping in één

Heerlijk vakantie vieren aan de Cote d'Azur

De door de ANWB als Eurotopcamping (4 sterren) gewaardeerde familiecamping Leï Suves (Provençaals vertaald: de kurkeiken) bevindt zich op een voormalige kurkboomplantage, waarvan sommige bomen meer dan 100 jaar oud zijn.

De camping is gelegen in een bosrijke, heuvelachtige omgeving, onderbroken door enkele wijngaarden behorende tot de gemeente Roquebrune sur Argens. Deze is vernoemd naar de grote rotsformatie die zich aan de rand van het dorp verheft. De camping is ruim opgezet en is niet massaal te noemen. Er zijn ca 380 kampeerplaatsen waarvan ca. een kwart voorzien is van een mooie stacaravan.

Leï Suves ligt aan de Cote d’Azur met zijn warme klimaat niet ver van beroemde badplaatsen zoals Saint Tropez, Fréjus, Cannes, Nice en Monaco vandaan. Ook het bekende natuurreservaat Gorges du Verdon geeft recht op adembenemende uitzichten.

Van alle vakantiegemakken voorzien

Uw luxe chalet staat kant en klaar op de viersterren camping “Leï Suves” in Roquebrune sur Argens. In 2019 aanbevolen door Zoover en met een 8.4 gewaardeerd.

U bent van alle gemakken voorzien. Zwembad en sportfaciliteiten zijn op slenterafstand, de omgeving heeft vele avontuurlijke mogelijkheden en ook het luxe comfort van uw chalet laat niets te wensen over.

Dus aan u de keuze, van alles ondernemen of lekker niets doen en in alle rust van uw vakantie genieten.

Chalets

Op de camping staan circa 100 chalets van verschillende grootte en indeling. De meeste chalets zijn eigendom van Engelse of Franse eigenaars. Daarnaast zijn er een aantal Nederlandse verhuurders van chalets.

Al onze luxe chalets voldoen minimaal aan de volgende specificaties:

Wat kan je verwachten?

Wanneer verblijf jij in één van onze chalets?

Open chat
Stel je vraag aan Joy